2. Buletin de înscriere

1. Tip licență
2. Înregistrare date
3. Încărcare documente
4. Confirmare
40%

ATENTIE! Va rugam să aveți pregatite in format PDF, dimensiune maxima 5 MB/fisier

  1. Certificatul de Înregistrare de la Oficiul Național al Registrului Comerțului sau Certificatul de înregistrare fiscală de la Ministerul Finantelor Publice
  2. Actul constitutiv al societatii si, daca este cazul, mentiunile cu privire la schimbare nume societate, sediu social si obiect de activitate

Promo E-commerce Seller - Întreprinderi mici și mijlocii - obținere GTIN GS1
pentru un prefix EAN de 10.000 produse

Important! Va rugam sa consultati recomandarile noastre privind alegerea corecta a nivelului licentei GS1.

Taxa unică de aderare la Asociația GS1 Romania: PROMO 60 EUR (redus de la 120 EUR)

Taxa de Licenta GS1 valabila 12 luni de la data incheierii contractului - include un GS1 Global Company Prefix pentru codificarea produselor cu coduri GTIN-8 (EAN-8), GTIN-13 (EAN-13), GTIN-14 (ITF-14) si identificarea locatiilor cu GLN: PROMO 120 EUR in primul an (redus de la 240 EUR)

Pentru fiecare GLN suplimentar, celor 10 incluse, se adaugă la licență 5 EUR.

Suma se achită in LEI, la cursul BNR 1 EUR = 4,975 LEI, și nu este purtătoare de TVA.Total de plată: 895,43 LEI
Voucher:

Informații cont utilizator

Verifica

Informații companie

Introduceti codul CAEN al domeniului de activitate, pentru care solicitati coduri de bare.

Daca sunteti producator, atunci selectati domeniul de productie corespunzator CAEN-ului dvs. pentru care solicitati coduri de bare. Daca sunteti comerciant, atunci, indiferent ce comercializati, selectati unul dintre domeniile de comert.

Reprezentant legal

Adresă sediu social

Date facturare

Observatii

Identificator unic dispozitive medicale („Unique Device Identifiers” sau „UDI”)

Compania identifică dispozitive medicale destinate comercializării în acord cu FDA în Statele Unite?
Compania identifică dispozitive medicale autorizate pentru a fi comercializate pe piețe din Uniunea Europeană în acord cu Regulamentul European 745/2017?
Reducerile de taxe nu se aplica la inscrierea pentru dispozitive medicale, intrucat acestea sunt gestionate separat conform Regulamentului European 745/2017. Trimiteti e-mail la helpdesk@gs1.ro si solicitati formularul de inscriere online pentru FARMACEUTICE, ARTICOLE MEDICALE.

Consimtamant

Cunoscând prevederile legii penale privind falsul în declarații, declăram că datele și informațiile completate sunt corecte.

Ne exprimăm în mod solemn, neechivoc și irevocabil acceptul de a deveni membru al Asociației GS1 Romania, UNIC administrator al LICENȚEI GS1 pe teritoriul României, deținută de GS1, organizația internațională de alocare și numerotare unitară a produselor și locațiilor geografice ale acestora.

Ne obligăm să respectăm cu strictețe prevederile Contractului de Licențiere și Utilizare a Sistemului GS1, în baza căruia dobândim dreptul de utilizare temporară a Licenței GS1, precum și hotărârile Asociației GS1 Romania.

Suntem de acord cu termenii si conditiile de licentiere si utilizare a Sistemului GS1. Vezi model contract PO-01_F08.